h1

Să facem ceva ca să mărim pensiile, salariile şi indemnizaţiile!

30 Mai 2010
Împreună cu Farkas Attila, patronul holdingului Biyovis

Am fost înspăimântată de pofta guvernanţilor de a tăia veniturile românilor. M-am întrebat: ce pot face eu în situaţia aceasta? Să spun, să strig cât pot de tare că lucrurile nu sunt în regulă. Da, este o datorie pe care mi-o asum oridecâteori pot. Am constatat însă că acest strigăt al dreptăţii lasă adesea urme prea trecătoare în deşertul de indiferenţă al celor care ne conduc. Pare că nu mai e nimic de făcut. Ce-i de făcut când nu mai este nimic de făcut? Aici este secretul. Şi atunci mi-am spus: trebuie să fac ceva care să-i ajute pe oameni, ceva concret. Românilor li s-au tăiat veniturile. Concret, în cazul de faţă, înseamnă: să cauţi să ajuţi la creşterea veniturilor celorlalţi. Câţi dintre ei? În afacerea pe care am propus-o, pot intra oricâţi.

Să vă spun acum despre ce este vorba. În spaţiul de artă contemporană „Atelier” de la Teatrul de comedie, am lansat, ieri, oficial în România programul de sănătate Biyovis. Au fost prezente peste 150 de persoane, în majoritate doamne, deschise şi curioase să afle, de la directorul de marketing şi de la patronul companiei, cum pot trăi mai sănătos, crescându-şi, în acelaşi timp, veniturile. Imediat după întâlnire, s-au pus bazele unei echipe în Bucureşti.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ce este Biyovis? BIO face trimitere la caracterul acestor produse, menite să contribuie la îmbunătăţirea, prin diverse mijloace, a sănătăţii: aparate pentru detoxifiere, dispozitive pentru tratarea apei şi a aerului, textile, detergenţi ecologici, cosmetice, sucuri şi geluri speciale, suplimenţi nutritivi, vitamine, diverse amestecuri de ceaiuri. Este vorba despre produse ecologice special create pentru a ne îmbunătăţi sănătatea, la preţuri relativ mici. Ele sunt distribuite prin multi-level marketing, adică prin intermediul legăturilor sociale (din om în om). Practic, intri într-o echipă unde îţi poţi dezvolta autonom propria afacere şi, pe măsură ce echipa ta se dezvoltă, cresc şi veniturile tale.

Aceasta este soluţia pe care o propun, împreună cu reprezentanţii europeni Biyovis. În oraşele din ţară, în care am făcut mai multe prezentări, am constatat că există un interes deosebit pentru produsele ecologice şi genul acesta de afacere. Reţeaua începe deja să se dezvolte şi suntem tot mai mulţi. Vă invit deci şi pe voi să intraţi în echipă.

Puteţi să-mi scrieţi la adresa: laviniasandru@yahoo.com. Vă voi da în cel mai scurt timp toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a intra în echipa noastră şi pentru a vă deschide propria afacere. Voi fi alături de dumneavoatră. Dacă guvernanţii nu fac nimic, hadeţi să facem noi ceva pentru a ne mări singuri salariile, pensiile, indemnizaţiile pentru mămici şi pentru a trece mai uşor peste această perioadă dificilă din viaţa noastră.

11 comentarii

 1. Păi se poate să uitaţi chiar de ziua copilului? Nici o postare?


 2. halal ajutor! si chiar, cum spunea si „bibliotecaru” – Păi se poate să uitaţi chiar de ziua copilului? Au fost toate doar vorbe in vant, ca doar toti sunteti la fel!
  mi-e scarba de clasa politica din aceasta tara!
  noi v-am votat, voi ne omorati!


 3. Buna ziua,
  Am primit catalogul cu „afacerea”…nu contest calitatea produselor,preturile sunt destul de mari pentru puterea de cumparare a noastra.M-ar fi incantat mai mult sa pot promova produse romanesti,ba chiar mai mult..draga LAVINIA SANDRU,sa facem astfel incat sa muncim cu adevarat..sa avem proiecte adevarate,in care sa atragem oameni sa investeasca, sa folosim FONDURIULE EUROPENE..Ce zici LAVINIA?Am auzit ca ai dori sa te alaturi lui DAN DIACONESCU?iti propun sa il sustinem…cat mai multi…Important este sa MUNCIM cu adevarat in tara asta!Nu sa promovam produse doar din import….AVEM SI NOI PRODUSE AUTOHTONE la fel de bune!TOTUL ESTE SA AFLAM DE ELE SI SA LE PROMOVAM!Apreciez dorinta ta LAVINIA de a ajuta..insa NU ESTE DEAJUNS!Nu putem fi toti negustori MLM…AI TELEFONUL MEU..ASA CA ..POATE MAI VORBIM…MULTUMESC SI SUCCES!


 4. Sper ca e doar o gogoritza treaba lansata de Diaconescu. Mi se pare copromitator …la prima vedere. Imi suna a cal Troian plasat de ‘sefu pe principiul bine cunoscut „incurca-i drace !”. E bun numai la machiavelisme…binele il face rau si raul il face bine.


 5. nu pot sa creeeed!
  o sa urmaresc cresterea laviniei in aceasta afacere.
  haideti sa o ajutam sa depaseasca momentul. are dreptate mai, pai nu vedeti ce rai sunt guvernatii astia?! au uitat ca au fost colegi. au marginalizat-o pe lavinia. a ajuns sa faca mlm saraca. da’ chiar nu se gaseste nici unul cu care a lucrat sa o ajute sa ii gaseasca si ei un post?! asa sunt oamenii, se bucura de necazul altuia.


  • I-am povestit fratelui meu intamplarea asta. El zice ca trebuia sa raspund sec planturoasei ce stramba din nas pe aici: „Asta inseamna ca Lavinia nu fura !”


 6. „dana” (???)se pare ca esti genul de postac de serviciu. Nu e cazul sa te tii scai pe aici tu si „confractii” tai. Pur si simplu deranjezi. Nu suntem obligati sa va suportam la infinit cinismul, batjocura si primitivismul caracteristic breslei portocalii. Ne leshi ?
  Lavini, sper ca ai invatat sa ignori si sa nu te lasi catranita de toate otrepele. Vezi, dana ? Stim si noi „sa dam in freza” dupa cum va place sa spuneti. Du-te la fondurile tale europene, la patrici, vanti, moguli si alte teme predilecte ca directie de partid. Ca nu sunteti capabili de altceva in afara de activism ieftin de partid, s-a inteles si nu avem pretentii dar lasati oamenii in pace. Lasati-ne in pace ! Atat ne-a ramas, sa va luam de pe noi ca pe scaietzi. O nimica toata… niste scaietzi.


 7. Stimata d-na Lavinia,
  Nu stiu daca comentariul mai este actual, in raport cu data intrebarii puse de dvs.
  Cu toate acestea,va propun unica solutie care are capacitatea de a conduce la iesirea Romaniei din criza sa structurala,aceea de a fi lipsita de industrie nationala.
  Ce reforme pot fi facute, ce politici de dezvoltare economica pot fi promovate cu intreprinderile straine,in conditiile in care „axa economica principala” nu mai apartine tarii si Guvernul nu o mai poate utiliza ca „pirghie” pentru a asigura dezvoltarea industriala a tarii.
  Industria romaneasca s-a dezintegrat dupa 1989,pierzindu-se cca. 5 milioane de locuri de munca si intreprinderile industriale aferente.
  Cele cca. 3 milioane de locuri de munca existente in industrie,nu mai pot sustine costurile „politice,economice si sociale” ale unei populatii de 22 de milioane de locuitori.
  Orice reduceri salariale si de personal s-ar opera,ele asigura numai dezintgrarea a ceeace a mai ramas din sistemul sanitar,de invatamint, pensii, etc.,fiindca aceste solutii „inactive”, contabile nu sint de natura sa conduca la reluarea cresterii si scoaterii tarii din criza.
  „Proiectul economic” national, actual, „consumatorist”,bazat pe banii investitorilor straini,ai emigrantilor,a impozitelor platite de sectorul imobiliar/constructii care n-a avut ca rezultat crearea de noi intreperinderi(sau infrastructura) s-a „blocat” nu doar datorita crizei,ci lipsei unei viziuni economice noi,constructive,industriale.
  „Proiectul economic” liberal „2004”,al statului
  „retras din economie” a asigurat o „crestere anuala” a „industriei prelucratoare”,care trebuie sa ofere marfuri pentru export,de numai 1-1,5 la suta pe an.
  In aceste conditii,in Romania anului 2007,volumul si cifra de afaceri a activitatii industriale era mai mica decit cea din retail(comert),incit am dobindit toate caracteristicile economice ale tarilor „bananiere”,ajunse piete de desfacere pentru marfurile industriale straine,platite pe credit.
  Indatorarea tarii este imensa,apropiindu-se de 100 de miliarde de Euro,in conditiile in care lipsesc orice proiecte/programe care sa modifice structura economica a tarii prin reconstructia industriala.
  * * *
  Aceste lucruru sint bine cunoscute de dvs. ca om politic,dar vi le-am reamintit pentru a va putea spune ca exista solutia lor,ea constind intr-un „program economic national anticriza”,prin reindustrializarea tarii.Acest program l-am oferit Presedintelui tarii si P.Ministrului in mod oficial(prin posta)acum o luna(si 20 de zile),dar nu am primit un raspuns pozitiv,el fiind considerat „petitie” de consilierul de stat Piscociu si trimis(undeva) la cos.
  Spatiul nu permite prezentarea „tehnica” a programului,dar v-am informat de existenta sa intrucit oamenii politici buni sint uneori lipsiti de „proiecte”(fiindca ele nu exista si nu au de unde sa sa le procure),incit ei se afla in situatia de a nu intra in sfera de interes a electoratului.
  Daca un astfel de proiect v-ar interesa,cred ca energia si incisivitatea dvs. s-ar „implini ” optim/pozitiv prin promovarea „proiectului” amintit si a-ti deveni un om politic eficient,care impinge inainte o societate ce stagneaza de 20 de ani.
  cu stima,
  tel.0761/196940.
  PS.La numele meu,pe Google,gasiti comentarii,care va pot da o prima imagine asupra gindirii politice si economice proprii,la fel ca portalul Standard.ro,Vox publica,realitatea tv,politic-economic si altele.
  Din momentul in care ve-ti rosti la televizor cuvintele „magice”: PIN -„program national de reindustrializare”,Romania ar deveni foarte atenta la tot ceeace spune Lavinia Sandru,la toate televiziunile…


 8. Copy/Paste

  25 Octombrie 2010 – OPERATIUNEA „VALERIU CARP”

  APEL CATRE TOTI MEMBRII SI SIMPATIZANTII SCMD

  Camarazi,

  De peste o jumatate de secol cinstim ziua de 25 Octombrie, ca zi a ostirii, ca zi aniversara, ca zi a eliberarii „ultimei brazde” din cei 43.492 kilometri patrati de pamant romanesc cotropiti de armata regala ungara in 1940. O consideram o zi a Victoriei si pentru ca a inlocuit, ca zi a Ostirii, ziua impusa de ocupantul sovietic, a infiintarii Diviziei Tudor Vladimirescu, in pamant si sub comanda straina.

  Uitam insa ca 25 Octombrie este mai mult o comemorare decat o aniversare. Pentru ca ar trebui sa cinstim memoria:

  Celor 381.118 morti si 243.622 schiloditi pe frontul de Rasarit, degeaba. Degeaba pentru ca, gratie tradarii de la 23 august 1944, 57.900 kilometri patrati de pamant romanesc (Basarabia, Bucovina, Herta si Cadrilaterul) pentru care ei s-au jertfit, au ramas sub ocupatie straina;

  Celor 62.000 de basarabeni, fosti militari, predati „la cheie” rusilor, impreuna cu familiile lor, de catre Mihai, si care au disparut in Siberia;

  Celor peste 1 milion de romani lichidati sau deportati de rusi din teritoriile ocupate;

  Celor peste 540.000 de cetateni romani lichidati pe loc, in lagare, pe front (100.000) sau expulzati de catre ocupantul ungur, inclusiv cele 60.000 de femei trimise ca sclave in Germania, din care au supravietuit 8.000;

  Celor 58.330 de ostasi romani, jertfiti pentru eliberarea Ardealului (32.000 doar la Oarba de Mures) parte a celor 169.800 cazuti in campania din Vest. Cazuti degeaba pentru ca in loc de cobeligeranta, gratie tradarii de la 23 august1944, am capatat statutul de tara invinsa, ocupata si sistematic jefuita.

  Iar Ardealul eliberat de noi a fost ocupat de rusi si a trebuit recuperat conditionat, prin manevre diplomatice, de guvernul Petru Groza, rusii impunandu-ne in schimb crearea Regiunii Mures Autonoma Maghiara, desfiintata dupa eliberarea din 1958, abia in 1959, de catre Ceausescu.

  Si mai uitam suprema umilinta la care ne-au supus politicienii. Divizia 9 Infanterie era la portile Careilor din 24 octombrie. Dar a trebuit sa astepte cu arma la picior sa elibereze „ultima brazda” pe 25 octombrie, cand era ziua de nastere a tradatorului. Care l-a predat rusilor pe Maresal! Care a acceptat ocuparea Tarii, luarea in prizonierat a 6 divizii romane in zona Bacau-Neamt, si a mii de militari izolati, pana la 1 octombrie, data la care INTREAGA ARMATA ROMANA (1.073.000 oameni) A FOST DISPONIBILIZATA, din ordinul ocupantului rus. Acesta ne-a permis sa-l „ajutam” in Vest cu doar 12 divizii. Ramane celebra replica data de Stalin lui Malinovschi pentru Oarba de Mures: „Prostule! Eu sa te invat cum sa le distrugem potentialul biologic?”

  An de an politicieni cu lacrimi de crocodil in ochi, incadrati de obedienti in uniforma, au avut nesimtirea sa depuna coroane de flori la mormintele jertfitilor nostri. Si o vor face si anul acesta, cand distrugerea Armatei Romaniei se apropie de final:

  Nu ne-au mai lasat nici macar 12 divizii;

  „Reforma” a trimis acasa sute de mii de profesionisti din armata, politie, servicii;

  Deveniti mercenari, angajati pe baza de contract, profesionistilor li s-au redus salariile la jumatate, urmand ca si aceasta jumatate sa fie… injumatatita prin concedii fara plata;

  Iar noua, rezervistilor, prin Legile 329/2009, 119/2010, Legea sistemului unitar de pensii, ne-au luat toate drepturile, condamnandu-ne la umilinta, mizerie si moarte:

  * Dreptul la asistenta medicala gratuita;
  * Dreptul la pensie militara;
  * Dreptul la munca;
  * Dreptul la petitie;
  * Statutul de militar, nu numai pentru prezent si viitor ci si pentru…trecut, etc.

  Pentru toate acestea, SCMD propune tuturor categoriilor de militari in rezerva si retragere, vaduvelor si urmasilor lor, adica tuturor celor catalogati de mafia golaneasca aflata astazi la putere drept „nesimtiti”, „pomanagii” si, mai nou, „beneficiari”, o altfel de abordare a lui 25 Octombrie.

  Tinand cont de posibilitatile noastre financiare, de numarul nostru si forta aliatilor nostri, pe data de 25.10.2010, orele 11.00, cand jefuitorii si asasinii natiunii vor deschide ceremonialele de batjocorire a memoriei eroilor neamului, noi vom depune coroane mortuare la sediile institutiilor considerate decedate:

  * In Bucuresti: la Presedintie, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor si la Curtea Constitutionala;
  * In Tara: filialele care nu vor veni la Bucuresti, vor depune coroane mortuare la sediile prefecturilor.

  SCMD va suporta cheltuielile de organizare (coroane, bannere, esarfe tricolore, sonorizari, etc.), mai putin cheltuielile de deplasare, pe care trebuie sa si le asume fiecare participant la actiuni. La aceste actiuni, membrii si simpatizantii vor participa pe baza de tabele care vor contine: gradul, numele si prenumele, CNP, telefonul de contact si semnatura. Inscrisurile sunt la libera alegere a filialelor, de exemplu: „Jos”, „Afara”, „FMI” si „Franklin Templeton”, etc.

  Actiunile se vor desfasura intre orele 11.00-17.00.

  Participanti: membri SCMD, simpatizanti, membri ai ONG-urilor militare care adera la actiune, reprezentanti ai SNLP, PUBLISIND, sindicatelor independente ale politistilor, altor sindicate care isi vor oferi sprijinul.

  Graficul actiunilor:

  20 – 30.09.2010, Filialele SCMD din toata tara intocmesc tabele cu participantii;

  01– 10.10.2010, Filialele expediaza catre CD al SCMD tabelele cu participantii care vin la Bucuresti si intocmesc planurile de afluire/defluire;

  10–20.10.2010, Obtinerea autorizatiilor legale pentru desfasurarea manifestatiilor si asigurarea materiala a acestora.

  De ce Operatiunea „Valeriu Carp”? In amintirea predecesorului nostru, maior Valeriu Carp, acel simplu ofiter care, in iulie 1940, a luat soarta Tarii in propriile maini si a stabilit actuala granita de Nord–Est a Romaniei.

  Dupa ce, la 28 iunie 1940, clasa politica a tradat ca de obicei, respingand dorinta regelui Carol II (1930-1940, in exil 1940-1953) de rezistenta cu armele si acceptand ultimatumul sovietic, armata noastra s-a retras de la confruntariile de Est si de Nord. Rusii au urmarit-o la distanta de vedere, au provocat-o si batjocorit-o, si dincolo de granitele impuse prin dictatul Ribbentrop-Molotov. Asa au luat Herta si, inaintau spre Putna, fara ca vreun ordin sa vina de la ministrul de razboi.

  In Bucovina, ultima unitate in ariergarda armatei romane era Batalionul 3 din Regimentul 16 Infanterie/ Divizia 7, la comanda caruia fusese numit maiorul Valeriu Carp. In momentul in care soldatii i-au transmis „Se vede Putna!”, adica mormantul lui Stefan cel Mare, acesta a decis sa nu mai astepte ordinul de lupta, care nu mai venea, a desfasurat batalionul si a dat un ordin unic in istoria militara: „DIN ORDINUL MEU SI PE A MEA RASPUNDERE DESCHIDETI FOCUL!”. Rusii au cazut secerati si s-au oprit. Scandalul international a fost evitat. Granita noastra de Nord a ramas fixata acolo, pe „Aliniamentul Carp”.

  Intr-o tara care isi proclama drept eroi, tradatorii ordinari gen Pacepa si Raceanu, evident ca numele lui Valeriu Carp a fost sters din memoria colectiva si inlocuit in manuale de numele Andreei Esca. Pentru fapta lui, Valeriu Carp a fost declarat criminal de razboi dar a avut sansa sa moara in luptele de la Pascani in 1944. Trupul lui zace in trupul tarii, uitat si neonorat de noi, urmasii. Cu riscul de a-i repeta soarta suntem obligati insa astazi si NOI, de Istorie, sa-i repetam gestul si sa-i spunem ocupantului si slugilor lui: DESTUL!

  Stimati camarazi,

  NOI suntem, in acest moment, speranta natiunii, prin misiunea data noua de Constitutie – Art. 118 (1), ca expresie a vointei poporului, aceea de aparatori ai democratiei constitutionale,si nu ne putem bate joc de aceasta speranta. Ultima speranta in conditiile in care ni s-a luat totul, nu mai avem ca natiune decat datorii si impozite, suntem indemnati sa murim sau sa plecam aiurea, iar fantoma lui Miklos Horty calare pe cal alb a inceput sa se plimbe, prin centrul Tarii, cu complicitatea Guvernului.

  Vom iesi in strada spre a exprima nu protestul nostru ci prin NOI, protestul intregii natiuni mintita si batjocorita, si protestul intregii Europe civilizate din care natiunea noastra face, de drept, parte.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Honor et Patria! Vae victis!

  PRESEDINTELE SCMD,Col. (r) dr. Mircea DOGARU


 9. Doamna Lavinia, sunt din Slatina si am urmarit emisiunea de pe OLT TV, in mod deosebit ineresul dvs. fata de romanii care ar trebui atrasi in propria tara, a celor plecati peste hotare.
  Eu sunt o fosta emigranta la numai 19 ani in anul 1997 care a revenit in Romania in 2007 cu intreaga familie si doi copii.
  Este buna ideea dvs. de a readuce mare parte dintre acestia iar acum ar putea fi un moment potrivit deoarece si acolo le este f. greu fara munca. Pe scurt cred ca numai un proiect European care sa-i implice in diverse activitatii, in special agricultura si reintegrarea acestora in mediul rural si nu numai, dar gasesc ca aceasta ar fi osolutie mai usoara pt. obtinerea fondurilor in domenii precum piscicultura, pomicultura etc….
  Eu detin o suprafata de teren care poate fi fructificata in domeniul piscicol fiind in apropierea Oltului.
  Sunt interesata in inscrierea mea in Partidul dvs., dornica de munca, daca pot fi de folos in diverse problematici ale comunitatiilor de romani din Italia.

  Cu stima,
  Floarea Minerva.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: